luni, 6 iunie 2011

Pulpe de pui in crusta de cartofi

Am vazut aceasta bunatate la Miha si v-o recomand din toata inima: pulpite fragede sub o crusta crocanta de cartofi cu branza.



Ingrediente:

2 pulpe de pui intregi
6 cartofi mai mici
50 g unt
50-100 g branza framantata de oaie (nu am cantarit-o)
1 ou
nucsoara
sare, piper
boia
cimbru
susan


Mod de preparare:

Spalam bine pulpele si le taiem pe jumatate. Le condimentam apoi cu sare, piper, boia si cimbru uscat.
Curatam cartofii si ii taiem ca pentru piure. Ii punem la fiert in apa cu sare pana intra furculita usor in ei. Scurgem cartofii de apa si ii pasam ca pentru piure. Adaugam oul, untul si branza framantata. Miha a folosit cascaval, dar eu nu aveam in casa si murea barbatul de foame :D :)))). Condimentam cu sare, piper si nucsoara.

Ungem o tava cu putin ulei de masline.
Invelim pulpele in piureul de cartofi (cu mainile putin umezite) iar apoi le asezam in tava. Presaram deasupra seminte de susan.
Dam la cuptor, la foc potrivit, pana se rumeneste crusta de cartofi.
Servim calde cu garnitura dupa preferinte. Noi am avut legume mexicane si salata verde.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comentarii: