miercuri, 20 iunie 2012

Orange curd

Bine v-am regasit! Am revenit dupa o scurta pauza de blog. Nu a fost o pauza pentru relaxare, ci pentru invatat. Nu radeti, nu radeti pentru ca omul cat traieste invata, iar de data aceasta chiar am avut multe de invatat. Si drumul nu se gata aici...
Dar haideti sa nu va mai tin pe jar si sa va spun, cu ce mi-am umplut eu ultimele saptamani, mai exact 7 saptamani: cu un curs de fotografie.
Ati citit foarte bine: un curs de fotografie, si nu orice curs, ci cursul Scolii de fotografie "Image Art".
Au fost 7 saptamani intense si obositoare, dar pe cat de obositoare, pe atat de frumoase. Am invatat foarte mult lucruri, de la niste profesionisti, fara sa trebuiasca sa mai caut tutoriale pe youtube :D.


Concluzia mea: daca sunteti din zona si va pasioneaza fotografia, nu ii ocoliti :).

Dupa atata vorba, sa trecem si la o reteta, una simpla si buna (asa de acomodare) :))




Ingrediente:
2 oua
100 g zahar
250 ml suc de potocale
75 g unt

Mod de preparare:

Se dizolva zaharul in sucul de portocale iar apoi se pune la fiert, pana da un clocot.
Ouale se bat apoi se adauga sucul cald, amestecand continuu. Punem compozitia pe foc mic si fierbem pana se ingroasa.
Dam deoparte si adaugam untul bucatele. Amestecam pana se omogenizeaza apoi acoperim cu folie alimentara si lasam pana la racirea completa.


Cam asta e tot. Simplu, nu? Se poate manca la micul dejun, pe o paine cu unt sau se poate folosi la diverse deserturi.


Sursa Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 comentarii:

  1. Bravo Ancuta !
    Foarte frumoase poze .
    Ultima e mai mult decat o poza .E un tablou .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult Lia. Ma bucur ca iti plac pozele. Pupici!

      Ștergere
  2. Wowwwww ce fain arata!!!!!!!!!!!de bun e cu siguranta!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc draga mea. Este foarte bun. Pupici si o zi frumoasa!

      Ștergere
  3. Ancuta, felicitari pentru fotografiile de pe site. E un lucru bun daca iti dezvolti pasiunea de a fotografia. Esti talentata. Cat despre retete, sunt minunate. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari draga mea.Acum vei veni in fata noastra cu niste poze ca din reviste.Bravo.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Inca o data felicitari pentru curs!!! Crema de portocale arata minunat!!! pup

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari pentru pozele astea minunate!
    dar ce se intampla cu blogul tau, se pare ca are un virus, m-a atentionat antivirusul meu :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru aprecieri.
      In ce priveste blogul, eu nu am sesizat nimic. Imi poti spune exact ce atentionare ai primit?

      Ștergere
  7. Foarte frumos a ieit, si pozele unt minunate! Pup

    RăspundețiȘtergere
  8. Asta am primit eu ca atentionare:
    favicon.ico Denied: http://www.dulcegarii-culinare.ro/favicon.ico (analysis using the database of suspicious URLs) 22.06.2012 12:49:53

    RăspundețiȘtergere