miercuri, 22 august 2012

Tarta cu branza si cartofi

Am descoperit ca mai am in congelator o jumatate de pachet de foietaj. Din cauza lui s-a nascut aceasta tarta rapida si gustoasa.




Ingrediente:


1/2 pachet aluat foietaj de la Bella
3-4 cartofi
300 g branza framantata
1 ou
sare, piper
marar
1 ou pentru uns

Mod de preparare:

Pentru inceput pregatim umplutura. Fierbem cartofii in coaja apoi ii curatam si ii pasam ca pentru piure. Adaugam branza framantata si oul si amestecam bine pana se omogenizeaza.
La final adaugam mararul tocat si condimentam cu sare si piper
Intr-o tava termorezistenta unsa cu unt asezam aluatul dezghetat si taiem surplusul de pe margini.
Punem umplutura si nivelam.
Din surplusul de aluat am taiat fasiute pe care le-am asezat deasupra, pe post de grilaj :).
Ungem grilajul cu ou batut si dam la cuptor la foc mare 10 minute.educem focul si lasam pana se rumeneste deasupra.
Este foarte buna atat calda cat si rece.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 comentarii:

  1. Anca ce bunatate ne oferi asa de dimineata!

    RăspundețiȘtergere
  2. vai de capul meu! foietaj cartofisi branza...doamne...ma omori!!!!!!!!!!! rapida rapida..da' buna rau...hugs

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este Alice: combinatia ideala :D. Pupici!

      Ștergere
  3. Foooarte bine arata, o deliciosenie, ca orice mancarica cu cartofi la care nu-i pot rezista!! Iar pozele sunt superbe!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si de la mine ai un mare LIKE!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Răspunsuri
    1. Alex, ma bucur ca iti place. O zi frumoasa!

      Ștergere