marți, 21 mai 2013

Penne cu gorgonzola

Astazi va spun doar un singur lucru: paste + branza = the best :).




Ingrediente:

200 g penne
250 g gorgonzola
2 frunze de salvie
25 g unt
125 ml smantana dulce
piper alb macinat
30 g parmezan ras

Mod de preparare:

Fierbem pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Scurgem pastele si le trecem prin jet de apa rece.
Pentru sos incingem unul intr-o tigaie iar apoi adaugam gorgonzola taiata bucatele.
Lasam sa se topeasca apoi adaugam smantana in fir subtire si amestecam. Adaugam salvia taiata marunt si  piperul. Lasam sa fiarba ~5 minute, pana sosul capata consistenta. La final adaugam parmezanul ras si amestecam pana se omogenizeaza.
Turnam sosul peste paste si amestecam.
Servim calde.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu