joi, 6 iunie 2013

Taci si-nghite sau mamaliga in straturi

Pentru astazi va propun ceva simplu, dar foarte gustos. Se prepara rapid si toata familia este fericita :).
 

Ingrediente:

3 cani de apa
malai
50 g unt
1 carnat afumat
branza framantata de oaie
3 oua

Mod de preparare:

Taiem carnatul rondele si il prajim intr-o tigaie antiaderenta.
Fierbem apa cu sare, adaugam malaiul si preparam mamaliga. La final adaugam untul.
Intr-o tava termorezistenta unsa cu unt punem un strat de mamaliga apoi adaugam un strat de branza framantata. Urmeaza un strat subtire de mamaliga si apoi rondelele de carnat.
Mai punem un rand de branza si acoperim cu ultimul strat de mamaliga. Cu dosul unei liguri sau al unui polonic facem trei adancituri unde spargem usor cate un ou. Presaram inca un strat de branza apoi dam vasul la cuptor, la foc potrivit pana cand albusul este intarit.
Se serveste calda, cu multa pofta :).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Un comentariu:

  1. Ce idee grozava! chiar vroiam sa fac ceva cu mamaliga, branza, oua si carnati

    RăspundețiȘtergere