vineri, 20 septembrie 2013

Piept de pui cu sos de smantana si ardei

Pentru astazi va propun o mancare simpla, nespectaculoasa, dar deosebit de aromata si delicioasa.




Ingrediente:

500 g piept de pui
2 cepe
3 ardei kapia
300 ml supa de legume
100 ml smantana pentru gatit
curry
boia
piper
2 linguri ulei de masline

Mod de preparare:

Curatam ceapa si o taiem marunt apoi o punem la inabusit in 2 linguri ulei de masline si 2 linguri apa pana devine sticloasa.
Pieptul de pui il taiem in bucatele si il condimentam cu piper, curry si boia apoi il adaugam peste ceapa si amestecam pana cand isi schimba culoarea. Curatam ardeii de cotoare si semninte si ii taiem cubulete apoi ii adaugam in cratita. Stingem cu supa de legume si lasam sa fiarba 15-20 minute.
Dam cratita de pe foc si cu o spumiera scoatem intr-o farfurie carnea si jumatate din ardei. Restul ardeilor ii pasiram cu mixerul vertical.. Adaugam smantana iar apoi punem carnea si ardeii inapoi in cratita si  mai lasam sa fiarba la foc mic 5 minute. Potrivim de sare si oprim focul.

Se serveste calda alaturi de garnitura preferata. Noi am avut orez cu curry.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comentarii:

  1. Imi si imaginez cat de buna este combinatia asta..Seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Klingt gut,kann ich auch mal machen.

    RăspundețiȘtergere
  3. ai dreptate, Ancuta:mancarea asta are o savoare deosebita!

    RăspundețiȘtergere
  4. Pffaii ce mult imi place!! Pupici Ancuta!

    RăspundețiȘtergere