Ingrediente:
4 oua
200 g zahar
1 lingurita extract de vanilie
159 ml ulei
200 g faina
200 g nuca macinata
1 plic praf de copt
250 ml iaurt
2 linguri aschii de ciocolata (optional)
Mod de preparare:
Mixam ouale cu zaharul pana cand isi dubleza volumul apoi adaugam extractul de vanilie. Adaugam apoi uleiul in fir subtire, mixand continuu.
Amestecam faina cu nuca si praful de copt si o adaugam in compozitie alternand cu iaurtul.
La final adaugam aschiile de ciocolata si amestecam usor.
Turnam compozitia in tava de guguluf unsa cu unt. Eu am folosit o forma de silicon care nu a trebuit unsa.
Dam la cuptor, la foc potrivit timp de 50 minute, sau pana trece testul scobitorii.
Rasturnam pe un gratar de bucatarie si lasam sa se raceasca apoi pudram cu zahar.

Imi iau portia si iti doresc sa ai o saptamana frumoasa!
RăspundețiȘtergereCe pufosenie faina!
RăspundețiȘtergereCre'ca-i ffffffffffffffffff bun ...
RăspundețiȘtergereCe bine arata!
RăspundețiȘtergerehhhmmmm, daaaaa, excelent a iesit, pufos, apetisant si delicios :D
RăspundețiȘtergere