joi, 23 octombrie 2014

Rulouri de porc invelite in prosciutto

 

Ingrediente:

6 felii pulpa de porc
6 felii de prosciutto
6 felii cascaval
4-5 cartofi
1 ceapa alba
4-5 catei de usturoi
cimbru
sare, piper
ulei de masline

Mod de preparare:

Feliile de carne le batem usor cu ciocanul pentru snitele. Condimentam cu sare si piper. Pe fiecare felie de carne asezam cate o felie de cascaval si rulam (ca pe sarmale). Fiecare rulou il invelim in cate o felie de proscoitto.
Cartofii ii curatam si ii taiem felii groase. Ceapa o taiem julienne iar usturoiul felii subtiri. Intr-un castron amestecam cartofii, ceapa si usturoiul. Adaugam sare, piper, cimbru si ulei de masline apoi asezam legumele in tava.
Printre cartofi asezam rulourile de carne si mai stropim cu putin ulei de masline.
Acoperim tava cu capac sau folie de aluminiu si dam la cuptor, la foc potrivit 40 de minute.
Scoatem folia si mai lasam tava la cuptor pana cand se rumeneste carnea.
Servim calde, alaturi de salata preferata. Pentru ca a venit frigul, noi am preferat muraturile :).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu