miercuri, 14 ianuarie 2015

Guguluf cu ananas

Cred ca stiti deja cat de mult imi plac checurile. Astazi va propun o noua varianta, pufoasa si aromata ... perfecta langa o ceasca de cafea.




Ingrediente:

1 cutie compot de ananas (565 g)
250 g unt
200 g zahar
1 lingura extract de vanilie
1 praf de sare
4 oua
200 g smantana 25 % grasime
300 g faina
1 praf de copt

Mod de preparare:

Mixam untul moale cu zaharul si praful de sare pana devine sumos. Adaugam pe rand ouale si mixam dupa fiecare. Adaugam apoi smantana si extractul de vanilie si mixam.
Faina o amestecam cu praful de copt si o oncorporam usor in compozitie.
La final adaugam bucatile de ananas, scurse de sirop.
Turnam compozitia in forma de guguluf si dam la cuptor, la foc potrivit, pana cand trece testul scobitorii (~50 de minute).
Scoatem pe un gratar de bucatarie si lasam la racit.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comentarii: